Иванов потвърди вече многократно споменаваната позиция на ДБ, че няма

...
 Иванов потвърди вече многократно споменаваната позиция на ДБ, че няма
Коментари Харесай

Христо Иванов заяви пред проф. Габровски, че ДБ няма да подкрепи кабинет на ГЕРБ

 Иванов удостовери към този момент неведнъж споменаваната позиция на Демократична България, че няма да поддържат държавно управление с мандат на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. " Имаме решение от всички органи за това ", сподели той.

.

 

Съпредседателят на партията  изброи управническите цели на " Демократична България " - сигурността, върховенството на закона и възстановяване на бизнес климата и модернизацията на страната.

 

Проф. доктор Николай Габровски благодари на Иванов за експозето му. Той съобщи, че е реалност, че няма партийна обязаност, само че подсети, че обстановката е извънредно тежка за страната ни и тя не се нуждае от нови избори тъкмо сега.

Той съобщи пред Иванов, че в негово лице ще срещнат поддръжка в много от техните начинания.

 

Кандидатът за министър председател подсети, че най – огромен късмет да се осъществя държавно управление има с първия мандат, т.е. този, който е връчен на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. Вероятността, по думите му, България да има кабинет и да не отиде на избори при втория и третия мандат е минимална.

.

 

Проф. доктор Габровски, представен от Новини. бг,  не пропусна да спомене, че обществото ни е обезпокоено от инфлацията сега.

 

Очаква се идната седмица да бъде показан кабинет, койкто ще бъде от хора в разнообразни области и надалеч от политиката. Някои от имената са с безспорни качества, заяви проф. доктор Габровски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР